Spin around the pole

Suomalainen forum kaikille tankotanssin ystäville. (Päästäksesi lukemaan ja kirjoittamaan kaikille aihealueille sinun on rekisteröitävä käyttäjätunnus itsellesi.)
 
PääsivuPääsivu  Harrastuspaikat  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Marlo Fisken Vertical Clubilla Ma 29.6.15!!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vertical Club
basic inverter
basic inverter
avatar

Viestien lukumäärä : 37
Registration date : 24.07.2012

ViestiAihe: Marlo Fisken Vertical Clubilla Ma 29.6.15!!   Pe Helmi 06, 2015 9:35 pm

Tervetuloa oppimaan tankotanssia yhdessä yhdysvaltalaisen Marlo Fiskenin kanssa Ma 29.6.15 Vertical Clubille! Tätä huipputilaisuutta ei kannata jättää välistä! Katso koko kurssi-ilmoitus tästä: http://www.verticalclub.fi/2015/02/06/marlo-fisken/

Kurssit Ma 29.6.15:

-Klo 17-18:30 “Improv. and Pole Choreography Workshop”. 65 EUR/hlö
Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan liikeiden yhdistämistä, liikkeiden omaksumista, omien liikkeiden keksimistä ja harjoittelemaan oman tankotanssityylin löytämistä lukuisten älykkäiden harjoitteiden kautta.  Kurssi sopii hyvin kaikille, jotka haluavat kehittää sulavaa liikkumista, sarjoja ja kaunista liikekieltä tangolla! Voit videoida omaa harjoitustasi tunnin aikana. Rohkeasti mukaan, sinun ei tarvitse olla tanssin tai improvisaation mestari! Taso: Pole 2+ (keskitasosta ylöspäin aina jatkotasolle saakka!).

-Klo 18:45-20:15 “Signature Moves” (Custom made to participants). 65 EUR/hlö
Tällä kurssilla pääset oppimaan Marlon itsensä kehittämät uniikit liikkeet, sarjat sekä transitiot niin staattisella kuin pyörivälläkin tangolla. Huom! Vertical Clubilla Marlo tuunaa tämän workshopin osallistujien mukaan: voit lähettää liiketoiveesi meille ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen ja siten vaikuttaa kurssin sisältöön. Vastinetta rahoillesi! Taso: Pole 2/3+ (Alkeisjatkosta eteenpäin aina jatkotasolle. Invertointi on jo sujuvaa tangolla).

Ilmoittautuminen:

Sivota ilmoittautuminen alkaa heti. Lähetä nimesi ja postitusosoitteesi sekä puhelinnumero sähköpostitse: varaus(a)verticalclub.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme kurssista laskun postitse ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä.
Kurssimaksua ei palauteta asiakkaan sairastapauksissa tai muun esteen vuoksi. Kurssipaikan voi luovuttaa esteen sattuessa ystävälle. Kurssimaksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mikäli kurssi ei jostain syystä toteudu.

Lisätietoa/More info: Vertical Club Oy, Puh./Tel. +358 44 3500535, info(a)verticalclub.fi

cheers
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.verticalclub.fi
 
Marlo Fisken Vertical Clubilla Ma 29.6.15!!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Spin around the pole :: Tapahtumat ja Workshopit-
Siirry: