Spin around the pole

Suomalainen forum kaikille tankotanssin ystäville. (Päästäksesi lukemaan ja kirjoittamaan kaikille aihealueille sinun on rekisteröitävä käyttäjätunnus itsellesi.)
 
PääsivuPääsivu  Harrastuspaikat  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tankotanssia antidopingohjelman alaisuudessa & lisää kisoja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
www.tankotanssi.net
pole beginner
pole beginner


Viestien lukumäärä : 1
Registration date : 21.10.2015

ViestiAihe: Tankotanssia antidopingohjelman alaisuudessa & lisää kisoja   Ke Loka 21, 2015 5:28 pm

Suomen/Kv. Voimalajiliitto lisää lajivalikoimaansa tankotanssin, koska laji on erinomainen esimerkki ihmiskehon voimien käytöstä.
Lajivalikoiman lisäyksen myötä tankotanssia on myös mahdollista harrastaa ADT-toiminnan alla, sillä kaikki Voimalajiliiton jäsenet ovat velvoitettuja kirjoittamaan antidopingsopimuksen, jonka kautta urheilijat ovat testattavissa ADT:n toimesta niin harjoituskaudella, kuin kilpailuissakin.

Liiton jäsenmaksu on vuonna 2016 30€ (20.10-31.12.2015 jäseneksi liittyneille ei erillistä kulua 2015 osuudesta eli jäsenyys on voimassa 2016 loppuun saakka samalla maksulla). Muita kuluja liittoon kuulumisesta ja ADT-toiminnasta ei ole urheilijalle.

Liittoon muodostetaan myös erillinen tankotanssijaos vastaamaan lajin asioista liitossa. Jaoksen sivut tulevat näkyviin osoitteeseen tankotanssi.net marraskuun alkupuolella (tiedotamme täällä, kun sivut on auki).

Tankotanssikilpailuja tullaan näkemään liiton muiden tapahtumien yhteydessä, jolloin lajin näkyvyyttä saadaan entisestään nostettua ja uskomme myös, että antidopingohjelman/järjestelmän mukana olo lisää lajin arvostusta omana urheilulajinaan.

Suomen Voimalajiliitto on avoin toimimaan yhteistyössä myös muiden lajin toimijoiden ja mahdollisesti perustettujen/perustettavien seurojen/liittojen kanssa lajin edistämiseksi.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan liiton/tankotanssijaoksen toimintaan tapahtumien, yhteistyön ja muun toiminnan osalta, niin ota yhteyttä sähköpostilla info (at) unitedstrongmen.com.

Liitto järjestää 2 kpl kilpailuja vuonna 2016:

12.3.2016 Suomen Voimalajiliiton Tankotanssimestaruuskilpailut, Aulanko Areena, Hämeenlinna.
10.9.2016 Avoimet PM-kilpailut, Aulanko Areena, Hämeenlinna

Lisätiedot jäsenyydestä, antidopingsopimuksesta, kilpailuista, sarjoista ja noudatettavista säännöistä jne. julkaistaan yllämainituilla sivuilla.
Maaliskuun kilpailu tulee olemaan karsinta PM-kilpailuihin. Maaliskuun kilpailuun voi osallistua kuka tahansa liiton jäsen, jolla on voimassa oleva antidopingsopimus.

Antidopingsopimus tulee olla voimassa vähintään 3 kk ennen kilpailua ja sen jälkeen se on voimassa toistaiseksi, niin kauan kunnes se irtisanotaan urheilijan tai liiton toimesta. Mikäli urheilija irtisanoo sopimuksen ja haluaa myöhemmin kirjoittaa sen uudelleen, niin sopimuksen on oltava voimassa 12kk ennen kilpailemista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Tankotanssia antidopingohjelman alaisuudessa & lisää kisoja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Spin around the pole :: Yleistä keskustelua Pole Dance asioista-
Siirry: