Spin around the pole

Suomalainen forum kaikille tankotanssin ystäville. (Päästäksesi lukemaan ja kirjoittamaan kaikille aihealueille sinun on rekisteröitävä käyttäjätunnus itsellesi.)
 
PääsivuPääsivu  Harrastuspaikat  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pole Academyn Talvileiri 2015

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pole Academy
basic spinner
basic spinner


Viestien lukumäärä : 19
Registration date : 29.11.2012

ViestiAihe: Pole Academyn Talvileiri 2015   Ti Joulu 15, 2015 11:38 pm

Joululoma, eikä mitään tekemistä? Kiristääkö joulukilot? Ei hätää! Tankoiluvuosi 2015 saa huikean päätöksen Pole Academyn joululeirillä! Kolme päivää pelkkää mahtavuutta.

Hinta 120€ / 90€ (opiskelijat ja 6kk jäsenyyden ostaneet)
Sis. 9 vapaavalintaista tuntia (3/päivä, paikat täytetään varausjärjestyksessä)

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@poleacademy.fi. Muista kertoa nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.
Lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse 050 555 0199.

Ilmoita varauksen yhteydessä myös ensisijaiset tuntitoiveesi. Paikat täytetään varausjärjestykessä, joten emme voi taata kaikkien toiveiden toteutumista.

Leirillä ohjaamassa Annika Alanko (3. Pole Art France 2015), Maija Moisio (PNSC II koreografian erikoismaininta, Burlesque Blossoms 2015), Niina Helminen, Asta Pussinen ja Nanna Halonen.

LUKUJÄRJESTYS

MA
17:00-18:30 Signature Tricks / Annika Alanko
Annikan kilpailukoreografioista tutuksi tulleita jatkosaon trikkiyhdistelmiä staattisella ja spinnaavalla tangolla. Osaathan jo inversiot ja olkanousut sujuavasti.

17:00-18:30 Notkeusakrobatia (alkeet) / Nanna Halonen
Taaksetaivutuksiin ja siltaharjoituksiin keskittynyt alkeistason lattia-akrobatiatunti. Ei tasovaatimuksia.

18:30-20:00 Striplastic / Asta Pussinen
Striptease-henkinen floorwork-koreografiatunti. Tunnille on suositeltavaa pukeutua platformkenkiin ja suojata polvet. Avoin taso, ei tasovaatimuksia.

18:30-20:00 Käsilläseisonta (jatko) / Annika Alanko
Jatkotason käsilläseisontatunti oppilaille, jotka uskaltavat jo tehdä käsilläseisontaa seinää vasten. Tunnilla harjoitellaan erilaisia menotapoja ja kehitetään voimaa nostoja varten.

20:00-21:30 Burleski / Maija Moisio
Ihana Lady Ironhide viihdyttää leiriläisiä iloisella burleskikoreografialla. Studiolla muutamia lainapuuhkia ja -hanskoja, mutta leiriläisiä suositellaan myös ottamaan mukaan omia asusteita. Ei tasovaatimuksia.

20:00-21:30 Lattia-akrobatia / Annika Alanko
Avoimen tason lattia-akrobatiatunti, jossa pääset kokeilemaan erilaisia versioita kuperkeikoista, kärrynpyöristä ja muista permannon perusteista. Ei pohjavaatimuksia.

TI
17:00-18:30 Power Pole (jatko) / Annika Alanko
Tankotanssin nostoihin, invertointiin ja käsien varassa tehtäviin liikkeisiin keskittyneellä voimatunnilla treenataan enimmäkseen ilmassa. Osaathan jo perhoset ja olkanousut sujuvasti.

17:00-18:30 Bodyweight / Nanna Halonen
Lihaskuntoharjoitteita omaa kehoa käyttäen. Tunnin aiheena ovat kehonpainoharjoittelusta inspiraation saaneet animal flow -sarjat sekä erilaiset voimaliikkeet. Apuna tunnilla käytetään myös puolapuita, voimistelurenkaita ja muita salin välineitä. Tällä tunnilla opit ottamaan kaiken irti omasta kehostasi. Avoin taso.

18:30-20:00 Signature Tricks / Riikka Suomalainen
Riikka on tunnettu notkeutta hyödyntävistä tankotempuistaan ja tällä tunnilla säkin voit oppia tekemään niitä! Osaathan jo invertoida sujuvasti.

18:30-20:00 Käsilläseisonta (alkeet) / Annika Alanko
Alkeistason käsilläseisontatunnilla harjoittellaan käsilläseisonnan oikeaoppista asentoa. Tunnille voit osallistua, vaikka et osaisi vielä seistä käsilläsi lainkaan!

20:00-21:30 Liquid Heels / Riikka Suomalainen
Riikka Suomalaisen omaperäisestä tankotyylistä inspiraationsa saanut tankokoreografia, joka sisältää runsaasti vartaloaaltoja ja kehonhallintaa. Tunnille on suositeltavaa pukeutua platform-kenkiin. Avoin taso, ei tasovaatimuksia.

20:00-21:30 Parirengastrapetsi / Niina Helminen
Opi näyttäviä paritemppuja rengastrapetsilla! Tunti sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin rengastrapetsia kokeilleet. Jaksathan kuitenkin jo kiivetä ja tehdä nostoja tangolla.

KE
17:00-18:30 Hip Pole Hop / Maija Moisio
Mukaansatempaava nopeatempoinen hip hop teemainen tankotanssin koreografiatunti. Ei tasovaatimuksia. Maijan koreografiointitaitoja on nähty mm. Pole Night Showcase II tapahtumassa, jossa Maija sai erikoismaininnan koreografiasta.

17:00-18:30 Spagut kuntoon / Riikka Suomalainen
Haluaisitko saada supernotkeat jalat? Riikka paljastaa parhaat omat venyttelyvinkkinsä ja auttaa sinua askeleen pidemmälle. Ei tasovaatimuksia.

18:30-20:00 Power Pole (alkeet) / Riikka Suomalainen
Alkeistason power pole -tunti sopii sinulla, joka haluat saada lisää voimaa invertointiin ja kiipeämiseen. Ei tasovaatimuksia.

18:30-20:00 Notkeusakrobatia (jatko) / Nanna Halonen
Jatkotason notkeusakrobatiaa jo hieman lattia-akrobatiaa harrastaneille. Pääsethän jo sujuvasti siltaan. Tunnilla keskitytään erityisestä olkapäiden liikkuvuuteen ja skorpioni- ja neulataivutuksiin.

20:00-21:30 Signature Tricks / Niina Helminen
Niinan monimutkaiset ja näyttävät trikkiyhdistelmät voivat aluksi hirvittää, mutta lopputulos on vaivan arvoinen! Tälle tunnille kannattaa ehdottomasti tulla, jos pitkät tankotemppusarjat ovat sinun juttusi. Osaathan jo inversiot ja olkanousut sujuavasti.

20:00-21:30 Pariakrobatia / Nanna Halonen
Huikean hauska pariakrobatiatunti kaikentasoisille akroilijoille. Ei tasovaatimuksia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Pole Academy
basic spinner
basic spinner


Viestien lukumäärä : 19
Registration date : 29.11.2012

ViestiAihe: Vs: Pole Academyn Talvileiri 2015   Su Joulu 27, 2015 5:27 pm

Kaikille tunneille on vielä vapaita paikkoja, joten jos vielä harkitset osallistumista, ilmoittaudu nyt!
Leirille on mahdollista tulla myös yhdeksi päiväksi (kolme tuntia saman päivän aikana) hintaan 50€ tai ostaa yksittäisiä tunteja hintaan 20€.

Riikka Suomalainen ei henkilökohtaisista syistä johtuen valitettavasti pääse talvileirille ohjaamaan, pahoittelemme tästä mahdollisesti koituvaa mielipahaa. Kaikki Riikan tunnit vedetään leirillä korvaavien ohjaajien voimin, eikä peruutus vaikuta leirin aikatauluihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Pole Academyn Talvileiri 2015
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Spin around the pole :: Tapahtumat ja Workshopit-
Siirry: